Muschi impanat si cartofi pai

Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si pi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 muschi mare de porc
  • 3 carnati afumati
  • 500 gr. cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • busuioc
  • untdelemn
  • 2-3 catei de usturoi
  • muraturi

Mod de preparare

Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si piper, nucsoara macinata si busuioc si se unge muschiul cu el, dupa care se introduce la cuptor pentru 45 min.

Se serveste taiat felii, cu cartofi pai si muraturi

Alte retete recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...