Muschi impanat si cartofi pai

Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si pi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 muschi mare de porc
  • 3 carnati afumati
  • 500 gr. cartofi
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • busuioc
  • untdelemn
  • 2-3 catei de usturoi
  • muraturi

Mod de preparare

Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si piper, nucsoara macinata si busuioc si se unge muschiul cu el, dupa care se introduce la cuptor pentru 45 min.

Se serveste taiat felii, cu cartofi pai si muraturi

Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...