Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si pi
Muschiul se gaureste pe lungime cu un cutit ascutit si se umple cu cirnati afumati. Separat se face un sos din untdelemn, usturoi zdrobit, sare si piper, nucsoara macinata si busuioc si se unge muschiul cu el, dupa care se introduce la cuptor pentru 45 min.
Se serveste taiat felii, cu cartofi pai si muraturi
Alte retete recomandate
Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezanDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata