Pasta de cartofi cu pateu la cuptor

Cartofii se curata de coaja, se rad pe razatoarea cu gauri mari si se storc de zeama pe care o lasa; ceapa se taie marunt si se caleste; orezul se fie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie de 200 gr pateu de porc
  • 4 oua
  • 2 cartofi potriviti
  • 2 cepe mai mari
  • 4 linguri orez
  • patrunjel tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se rad pe razatoarea cu gauri mari si se storc de zeama pe care o lasa; ceapa se taie marunt si se caleste; orezul se fierbe in apa cu sare si piper, se scurge de surplusul de lichid si se lasa sa se raceasca putin; se amesteca toate ingredientele, se potriveste de sare si se pun in tava mijlocie(32x20 cm aprox); se tine la cuptor la foc mediu pina prinde o crusta
Se serveste cu muraturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti

Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...

Cartofi umpluti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca