Perisoare de cartofi cu sunca si smantana

Pentru perisoare de cartofi cu sunca si smantana se fierb cartofii in coaja, se curata si se trec reci prin masina de tocat. Se amesteca cu pesmetul inabusit in unt.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1 cescuta pesmet
  • 2-3 linguri faina
  • 4 linguri smantana
  • 1 ou
  • 120 g sunca
  • putin ulei
  • sare
  • 1 lingura unt pentru pesmet

Mod de preparare

Pentru perisoare de cartofi cu sunca si smantana se fierb cartofii in coaja, se curata si se trec reci prin masina de tocat. Se amesteca cu pesmetul inabusit in unt, apoi cu smantana, sarea, oul, sunca tocata (cu cutitul) si faina. Se face un aluat din care se formeaza un sul lung. Se taie bucati si se formeaza perisoare. Se asaza una linga alta intr-o tava cu putin ulei si se dau la cuptor.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...