Pentru a realiza aceste rapide si gustoase placunte de naut, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: naut, cartofi, ceapa, usturoi, sare, piper, ulei (pentru prajit), patrunjel.
Nautul, cepele si cartofii se dau prin masina de tocat si se amesteca bine. Se adauga sare, piper, patrunjelul tocat in prealabil si usturoiul. Se formeaza bile din compozitie si se preseaza un pic. Se prajesc in ulei incins.
Pot fi servite si calde si reci.
Alte retete recomandate:
Sos consistent de naut
Naut cu usturoi
Pasta de linte si naut
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj