O masa de seara mai usoara, dar gustoasa si aromata.
Se taie cartofii felii si se fierb. Dupa aceea, se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti. Se picura un pic de ulei peste cartofi. Se rade cascavalul. Dam la cuptorul preincalzit, cam 20 de minute, apoi se scoate tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor,inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti). Se servesc cu salata. Pofta Buna!
Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.
Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.