Reteta de primavara cu cartofi copti

O masa de seara mai usoara, dar gustoasa si aromata.

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cartofi;
  • 1 ardei gras rosu;
  • 100 g cascaval ras;
  • putin ulei;
  • condimente:
  • oregano
  • rozmarin
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie cartofii felii si se fierb. Dupa aceea, se asaza intr-o tava, pe foaie de copt, se adauga sare, piper, oregano, rozmarin si orice alte condimente mai doriti. Se picura un pic de ulei peste cartofi. Se rade cascavalul. Dam la cuptorul preincalzit, cam 20 de minute, apoi se scoate tava, se adauga feliile de ardei rosu, apoi se da iar la cuptor,inca 10 minute (sau pana se fac aurii si crocanti). Se servesc cu salata. Pofta Buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide