Rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi

Pentru rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 g cartofi curatati
  • 225 g pastarnac curatat
  • 225 g morcovi cuartati
  • 1 ou batut
  • 25 g unt / margarina
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Pentru rosti din cartofi cu pastarnac si morcovi se taie cartofii in jumatati si se fier in apa clocotita 8-10 minute. Se scurg si se racesc. Dati cartofii, morcovii si pastarnacul prin razatoarea mare. Amestecati legumele cu oul si asezonati. Se incinge uleiul si se toarna tot amestecul cu lingura in tigaie. Se prajeste la foc mic 6-7 minute pana ce baza este facuta. Se deslipeste amestecul din tigaie, apoi se pune o farfurie deasupra si se rastoarna. Se pune cealalta parde a amestecului din nou in tigaie si se prajeste tot 6-7 minute. Se orneaza cu frunze de partunjel.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca