Sufleu de cartofi cu carne

Se freaca untul. Se amesteca cu cele doua galbenusuri, sarea, pireul de cartofi si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesm

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. pireu de cartofi
  • sare
  • 50 gr. unt
  • 2 oua
  • 250 gr. carne tocata
  • citeva linguri de pesmet alb

Mod de preparare

Se freaca untul. Se amesteca cu cele doua galbenusuri, sarea, pireul de cartofi si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se asaza jumatate din compozitie si se presara cu pesmet, apoi se pune un strat de carne tocata preparata dinainte ca pentru placinta. Se presara cu pesmet si se umple forma cu restul compozitiei. Se coace la cuptor aprox. 30 min.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...