Taglliatele boscaiola

Se pun pastele la fiert, intre timp ne facem de treaba cu sosul se pune untul la incins dupa ce sa incins se adauga ciupercile tocate marunt si se las

Timp pregatire
12 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru o persoana: 100 g tagliatele
  • 20 g unt
  • smantana 30 g
  • ciuperci 2 potrivite
  • bacon 30 g
  • sare si piper alb

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert, intre timp ne facem de treaba cu sosul se pune untul la incins dupa ce sa incins se adauga ciupercile tocate marunt si se lasa 2 minute sa se inmoaie. Se adauga si baconul la fel tocat ca si ciupercile in 2-3 minute; ar trebui sa fie trase asa ca e timpul sa adaugam si smantana (smantana de gatit) si dam focul mic porivim de gust cu sare si piper. Scurgem pastele din zeama in care au fiert si le punem in sos, mai lasam sa fiarba la foc mic 1-2 minute sa-si ia gust. NOTA: pastele se fierb aldente.
calda cu parmezan ras

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca