Bulete de ciuperci cu sos de rosii

Buletele de ciuperci su sos de rosii sunt o cina usoara, care nu necesita extra deproteine si se face si fara extra de efort.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci
  • 3 oua
  • 75 gr unt
  • 75 gr faina
  • 1 ceapa
  • pesmet
  • 1 lingurita cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 500 ml suc de rosii
  • usturoi

Mod de preparare

Se calesc ciupercile taiate in putin unt si cu ceapa tocata, pana scade toata zeama. Restul de unt se incalzeste, se adauga faina, se stinge cu lapte si se amesteca pana se obtine un sos gros. Se adauga cascaval ras, ciupercile, sare si piper. Dupa ce amestecul se raceste, se adauga 2 oua si se formeaza bulete. Se dau prin ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei incins pana devin aurii.


Buletele de ciuperci se servesc cu sos picant de rosii, format din suc de rosii si usturoi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...