Carne de pui cu ciuperci

Pentru carnea de pui cu ciuperci, carnea se pune la fiert cu doi litri de apa, sare, ceapa si morcov. Dupa ce a fiert carnea, o scurgem de supa si o asezam intr-un vas.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 cub de supa instant
  • sare
  • piper
  • o cutie de ciuperci
  • o legatura de verdeata
  • 200 g smantana
  • trei catei de usturoi
  • faina alba
  • o cana de supa
  • doua galbenusuri.

Mod de preparare

Pentru carnea de pui cu ciuperci, carnea se pune la fiert cu doi litri de apa, sare, ceapa si morcov. Dupa ce a fiert carnea, o scurgem de supa si o asezam intr-un vas yena, uns cu unt. Punem peste carne, ciupercile tocate, iar peste ciuperci turnam un sos facut din trei catei de usturoi, o cana de supa, doua galbenusuri batute cu 200 g smantana si o lingura cu varf de faina alba, dupa care dam vasul la cuptor, timp de douazeci de minute.


Carnea de pui cu ciuperci se serveste cu piure de cartofi sau mamaliga.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca