Curatam ciupercile de partea tare care a stat in parnint si se spala in mai multe ape, dupa ce s-au separat de codite. Cozile de ciuperci se spala, se
Curatam ciupercile de partea tare care a stat in parnint si se spala in mai multe ape, dupa ce s-au separat de codite. Cozile de ciuperci se spala, se toaca marunt, se amesteca cu galbenusul de ou crud, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se amesteca cu verdeata tocata si se umplu ciupercile cu acest amestec.
Ciupercile umplute se asaza la.rind pe o tava mare, unsa cu o lingura de unt, se stoarce deasupra fiecarei ciuperci zeama de lamiie si se introduce tava in cuptorul cald.
Se lasa o jumatate de ora la foc potrivit, apoi se scot si se servesc, calde, ca aperitiv.
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj