Ciuperci a la grec

Curatam ciupercile de partea tare care a stat in parnint si se spala in mai multe ape, dupa ce s-au separat de codite. Cozile de ciuperci se spala, se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 lamiie
  • verdeata tocata
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Curatam ciupercile de partea tare care a stat in parnint si se spala in mai multe ape, dupa ce s-au separat de codite. Cozile de ciuperci se spala, se toaca marunt, se amesteca cu galbenusul de ou crud, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se amesteca cu verdeata tocata si se umplu ciupercile cu acest amestec.

Ciupercile umplute se asaza la.rind pe o tava mare, unsa cu o lingura de unt, se stoarce deasupra fiecarei ciuperci zeama de lamiie si se introduce tava in cuptorul cald.
Se lasa o jumatate de ora la foc potrivit, apoi se scot si se servesc, calde, ca aperitiv.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide