Se spala ciupercile si se taie coditele. Palaria ciupercilor se sareaza putin si se prajeste in ulei pe ambele parti. Tava de friptura de la cuptor se
Se spala ciupercile si se taie coditele. Palaria ciupercilor se sareaza putin si se prajeste in ulei pe ambele parti. Tava de friptura de la cuptor se unge cu putin ulei si se aseaza in ea ciupercile care au fost prajite.
UMPLUTURA: In uleiul in care au fost prajite ciupercile se pune ceapa tocata marunt si se caleste pana devine aurie. Apoi se adauga morcovul dat prin razatoarea mica si se mai prajesc 5 min. Apoi se adauga coditele de la ciuperci taiate marunt si se mai prajesc 5 min. La sfirsit se adauga 2 oua si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si o lingurita delikat si se lasa sa se prajeasca pana se prajesc bine ouala si se intareste putin compozitia. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile din tava si se pune peste fiecare cascaval razuit marunt. Se baga in cuptorul incins in prealabil si se lasa 30 min la foc mic.
Astazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura