Ciuperci cu aluat

Se aleg ciuperci mijlocii, se rupe cotorul, si se spala cu putina lamaie. Se usuca bine cu un servet, se face un aluat de clatite, se moaie ciupercile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci
  • lamaie
  • aluat de clatite
  • sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci mijlocii, se rupe cotorul, si se spala cu putina lamaie. Se usuca bine cu un servet, se face un aluat de clatite, se moaie ciupercile in aluat. Apoi se prajesc intr-o cratita cu untura fierbinte si destul de multa ca sa cuprinda. Se rumenesc pe o parte si pe alta, se presara sare si se servesc fierbinti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...