Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt L
Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt
Le lasam sa fiarba sub capac, o jumatate de ora, timp in
care se adauga cite putina apa ca sa nu se arda ciupercile. Se adauga vinul, se sareaza si se mai scade mincarea un sfert de ora.
Adaugam faina desfacuta in rece, apoi verdeata tocata marunt (de preferinta la ciuperci se foloseste marar), se fierbe fara capac inca un sfert de ora, se pune deasupra mincarii putin piper macinat si se stinge focul.
Mincarea se serveste calda.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti