Ciuperci cu verdeata

Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt L

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg ciuperci
  • 1 ceasca de
  • 1 lingurita de faina
  • 1 ceasca de vin
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri de unt
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Curatam ciupercile, se, spala in mai multe ape reci, se toaca impreuna cu coditele si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt

Le lasam sa fiarba sub capac, o jumatate de ora, timp in

care se adauga cite putina apa ca sa nu se arda ciupercile. Se adauga vinul, se sareaza si se mai scade mincarea un sfert de ora.

Adaugam faina desfacuta in rece, apoi verdeata tocata marunt (de preferinta la ciuperci se foloseste marar), se fierbe fara capac inca un sfert de ora, se pune deasupra mincarii putin piper macinat si se stinge focul.
Mincarea se serveste calda.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa