Ciuperci delicioase cu smantana

Pentru ciuperci delicioase cu smantana ciupercile proaspete se spala in mai multe ape si se taie lame. Faina se cerne. Ciupercile se inabusa in 50 g margarina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 500 g/250 g
  • smantana - 150 g
  • margarina/ unt - 100 g
  • faina - 100 g
  • lapte - 750 ml
  • 1 cub MAGGI de ciuperci sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru ciuperci delicioase cu smantana ciupercile proaspete se spala in mai multe ape si se taie lame. (Ciupercile conserva se scurg de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie lame). Faina se cerne. Ciupercile se inabusa in 50 g margarina (sau unt). Faina dizolvata in 150 ml lapte se adauga in 50 g margarina topita si se fierbe, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma aglomerari. in acest sos se adauga restul de lapte, ciuperci, smantana, cubul MAGGI, sare si se continua fierberea inca cca 8 minute.

Ciupercile delicioase cu smantana se servesc calzi.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos