Ciuperci in aluat

Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o jumatate de ora. intre timp,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de faina
  • margarina
  • 2 galbenusuri
  • 1 pahar de apa calduta
  • sare
  • Pentru umplutura: 250 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de

groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o

jumatate de ora. intre timp, se prepara un sote de ciuperci,

condimentat cu putin piper, si in care se adauga patrunjelul

tocat marunt. Se intinde aluatul si se taie patratele mari,

care se vor umple cu ciuperci. Rulourile se asaza intr-o tava unsa, care se introduce in cuptor. Preparatul se serveste fierbinte. Aluatul mai poate fi umplut cu orice fel de zarzavat preparat sote.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...