Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o jumatate de ora. intre timp,
Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de
groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o
jumatate de ora. intre timp, se prepara un sote de ciuperci,
condimentat cu putin piper, si in care se adauga patrunjelul
tocat marunt. Se intinde aluatul si se taie patratele mari,
care se vor umple cu ciuperci. Rulourile se asaza intr-o tava unsa, care se introduce in cuptor. Preparatul se serveste fierbinte. Aluatul mai poate fi umplut cu orice fel de zarzavat preparat sote.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa