Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o jumatate de ora. intre timp,
Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de
groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o
jumatate de ora. intre timp, se prepara un sote de ciuperci,
condimentat cu putin piper, si in care se adauga patrunjelul
tocat marunt. Se intinde aluatul si se taie patratele mari,
care se vor umple cu ciuperci. Rulourile se asaza intr-o tava unsa, care se introduce in cuptor. Preparatul se serveste fierbinte. Aluatul mai poate fi umplut cu orice fel de zarzavat preparat sote.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti