Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o jumatate de ora. intre timp,
Aluatul se framanta bine, apoi se intinde o foaie potrivit de
groasa, care se impatureste in patru si se lasa deoparte o
jumatate de ora. intre timp, se prepara un sote de ciuperci,
condimentat cu putin piper, si in care se adauga patrunjelul
tocat marunt. Se intinde aluatul si se taie patratele mari,
care se vor umple cu ciuperci. Rulourile se asaza intr-o tava unsa, care se introduce in cuptor. Preparatul se serveste fierbinte. Aluatul mai poate fi umplut cu orice fel de zarzavat preparat sote.
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj