Pentru ciupercile in aluat de clatite se aleg ciupercile mijlocii, se rup picioarele, se spala si se usuca bine cu un servet. Se face un aluat de clatite dintr-un ou.
Pentru ciupercile in aluat de clatite se aleg ciupercile mijlocii, se rup picioarele, se spala si se usuca bine cu un servet. Se face un aluat de clatite dintr-un ou, faina si lapte, se moaie ciupercile in aluat si se prajesc intr-o cratita cu multa untura fierbinte ca sa le cuprinda bine. Se rumenesc pe amandoua partile, se presara putina sare.
Ciupercile in aluat se se servesc fierbinti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa