Ciuperci in sos de vin

Ciupercile in sos de vin sunt usor de preparat. Gasiti aceasta mancare cu ciuperci pe culinar.ro, alaturi de multe alte retete cu ciuperci si legume.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 lingurita cimbru
  • 250 ml vin rosu
  • 4 foi de dafin
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, apoi se scurg de apa si se taie feliute. Se caleste ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovii dati pe razatoare, in unt. Se adauga apoi ciupercile, foile de dafin, cimbrul si se calesc la foc mic, pana se evapora toata zeama lasata de ciuperci. Se toarna vinul, se potriveste la gust de sare si piper si se mai lasa 10 minute la foc mic.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete cu ciuperci:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca