Ciuperci rapide

Se unge o tigaie incapatoare cu ulei si se lasa sa se incinga. Ceapa taiata marunt se pune in tigaie si se lasa sa se cristalizeze. Se adauga pasta de

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve cu ciuperci taiate
  • 2 cepe potrivite
  • morcov taiat cubulete
  • 2 linguri pasta de ardei
  • apa
  • 1 lingura de faina

Mod de preparare

Se unge o tigaie incapatoare cu ulei si se lasa sa se incinga. Ceapa taiata marunt se pune in tigaie si se lasa sa se cristalizeze. Se adauga pasta de ardei. Se stropeste cu apa ca sa se inmoaie. Cand ceapa e inmuiata adaugam si morcovul. Adugam apa periodic ca sa nu se prinda de fundul tigaii compozitia.

Spre sfarsitul calirii morcovului adaugam si ciupercile si asezonam cu sare, piper si legume uscate din plic.

Lasa-ti 15 minute sa clocoteasca impreuna si separat faceti un sos din faina si apa.

Intr-un bol puneti 1 lingura de faina si apa cat sa se formeze un sos consistent fara cocoloase. Il turnati in timpul fierberii peste tocana.

Lasa-ti sa se ingroase si apoi dati deoparte.

Pofta buna!
Deasupra se presara patrunjel tocat marunt.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...