Ciuperci scazute

Ciupercile bine spalate taiate in feli mai mari se inabuse in unt, acoperite la foc mic pina se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adau

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 ciperci
  • 50 g unt
  • o lingurita cu virf cu marar sau patrunjel
  • zeama de lamiie
  • o lingurita vegeta cu sare
  • un firf de cutit de piper

Mod de preparare

Ciupercile bine spalate taiate in feli mai mari se inabuse in unt, acoperite la foc mic pina se inmoaie si apa lor scade, daca nu sa muiat se mai adauga apa. Cind sint gata se adauga vegeta sau sares si piper dupa gust, marar si patrunjel amestecindu-se de citeva ori ca sa-si insusasca mai bine aroma, apoi se iau la oparte si se acresc dupa gust cu zeama de lamiie.
Se servesc calde sau reci ca fel intii sau asociate cu piure de cartofi

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide