Ciuperci surpriza este o delicioasa reteta de aperitiv. Pentru aceasta mancare va trebuie 20 de ciuperci champignon mari.
Ciuperci surpriza este o delicioasa reteta de aperitiv. Pentru aceasta se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt.
Se curata ciupercile de picioruse si pielita si se aseaza in tava cu lamelele in sus. Se aseaza in fiecare ciuperca o felie de usturoi si se umplu cu branza rasa.
Se adauga cate o lingurita de smantana peste branza, se aseaza carnaciorii printre ciuperci si se da tava la cuptor (incalzit in prealabil) pentru 30 de minute.
Ciupercile surpriza se servesc calde, cu smantana.
Pentru pregatire as folosi aceasta tava, chiar daca are alt specific: Tava pentru briose marca Kitchen Craft, de la Kitchen Shop.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii