Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile c
Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper, se umplu cu compozitia de mai sus, se presara cu parmezan ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor pentru gratinat.
Se serveste calda sau rece
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti