Ciuperci umplute cu sunca

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper. Din 100 g margarina, faina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 400 g sunca fiarta afumata
  • 140 g margarina
  • 50 g faina
  • 2 galbenusuri de ou fierte
  • 100 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper.

Din 100 g margarina, faina si lapte pregatim un sos bechamel pe care il condimentam cu sare, piper si boia de ardei.

In acest sos punem sunca si galbenusurile de ou tocate marunt, dupa care umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si le presaram cu cascava ras. Puse in cuptor, le coacem la foc potrivit, stropindu-le cu margarina topita din cand in cand, pana devin aurii.
Alte retete gatit recomandate

Mancare de mazare

Legume la cuptor

Musaca de vinete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...