Ciuperci umplute cu sunca

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper. Din 100 g margarina, faina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 400 g sunca fiarta afumata
  • 140 g margarina
  • 50 g faina
  • 2 galbenusuri de ou fierte
  • 100 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper.

Din 100 g margarina, faina si lapte pregatim un sos bechamel pe care il condimentam cu sare, piper si boia de ardei.

In acest sos punem sunca si galbenusurile de ou tocate marunt, dupa care umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si le presaram cu cascava ras. Puse in cuptor, le coacem la foc potrivit, stropindu-le cu margarina topita din cand in cand, pana devin aurii.
Alte retete gatit recomandate

Mancare de mazare

Legume la cuptor

Musaca de vinete

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

O reteta delicioasa de ardei umpluti :-)

Ardei umpluti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos