Drob de ciuperci

Ciupercile taiate felioare subtiri se fierb timp de 10 minute in apa cu otet, se scurg si se inabusa in unt cu ceapa taiata, sare, piper, verdeata, o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 100g unt
  • 1/2 lingura otet
  • 1 ceapa
  • verdeata
  • 1 ou
  • 4 1/2 linguri faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile taiate felioare subtiri se fierb timp de 10 minute in apa cu otet, se scurg si se inabusa in unt cu ceapa taiata, sare, piper, verdeata, o lingurita de faina si se lasa la fiert in zeama lor 1 ora, pina scade zeama. In acest timp se intinde o foaie groasa de 2 mm, obtinuta din ou, faina, putina sare, o lingurita de unt si o cescuta de apa. Se asaza foaia intr-o tava unsa cu unt, lasind o margine lata de aproximativ 10 cm. Se toarna ciupercile, se acopera cu marginea aluatului, se pune deasupra o lingura de unt si se dau la cuptor. Din zeama in care au fiert ciupercile se poate prepara o supa a doua zi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca