Mincarica de ciuperci

Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati mai mari. Se fierb in apa putin sarata. Cind sint gata, se lasa sa se scurga bine de apa. Intre timp

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. ciuperci
  • 1 pahar lapte
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura de brinza de oi rasa
  • sare

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se taie bucati mai mari. Se fierb in apa putin sarata. Cind sint gata, se lasa sa se scurga bine de apa. Intre timp se amesteca bine laptele cu faina intr-o cratita, se adauga untul, sarea si in sosul obtinut se pun ciupercile fierte. Se lasa sa mai fiarba citeva minute, se presara cu brinza si se da la cuptor 15 minute.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu sos de rosii si busuioc

E vara, e cald, mie una nu-mi place sa "fac foc" in bucatarie, asa ca aleg retete simple care se fac repede. Partea buna e ca...

Spaghete cu sos de rosii si busuioc
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii