Telina, morcovii si pastirnacul se dau pe razatoare. Se pun la calit in putin ulei. Se adauga sare, piper, 1-2 foi de dafin. Se pune ceapa tocata fin.
Telina, morcovii si pastirnacul se dau pe razatoare. Se pun la calit in putin ulei. Se adauga sare, piper, 1-2 foi de dafin. Se pune ceapa tocata fin. Ciupercile se fierb 20 min in apa cu sare. Se lasa la scurs si se toaca marunt. Se pun peste celelalte legume si se lasa pe foc pina se moaie. Se condimenteaza.
Se servesc reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa