Orez cu ciuperci

Cepele se toaca marunt, usturoiul se piseaza, morcovul se da prin razatoarea mare si se calesc in unt intr-o cratita. Dupa ce s-au rumenit se adauga c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. orez cu bob lung
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cana cu vin alb
  • 2 cepe mici
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • si condimente pt. orez care sa contina curcumina
  • nucsoara
  • coriandru

Mod de preparare

Cepele se toaca marunt, usturoiul se piseaza, morcovul se da prin razatoarea mare si se calesc in unt intr-o cratita. Dupa ce s-au rumenit se adauga ciupercile taiate si ele (nu foarte marunt). Se calesc impreuna si se sting cu o cana de vin alb. Se adauga orezul cu supa sau apa, se condimenteaza si se baga la cuptor.
Se poate servi ca atare sau cu pui.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...