Sufleu de ciuperci

Ciupercile curatate se trec crude prin masina de tocat, se amesteca cu sosul alb preparat dinainte, cu sare, piper, apoi se adauga albusurile spuma. S

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar lapte
  • 2 albusuri spuma

Mod de preparare

Ciupercile curatate se trec crude prin masina de tocat, se amesteca cu sosul alb preparat dinainte, cu sare, piper, apoi se adauga albusurile spuma. Se pun intr-o forma unsa si se dau la cuptor la foc mic ¾ de ora.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide