Sufleu de ciuperci

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii sau in cuburi mici si puneti-le intr-o cratita de teflon cu unt fierbinte, pe foc domol, ca sa se i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 100 g unt
  • o ceasca mare cu smantana
  • 4 oua
  • sare si piper
  • marar

Mod de preparare

Spalati foarte bine ciupercile, taiati-le in felii sau in cuburi mici si puneti-le intr-o cratita de teflon cu unt fierbinte, pe foc domol, ca sa se inabuse bine ciupercile, pana cand apa lasata de ele se evapora.

Daca ciupercile insa nu sunt bine patrunse, mai picurati

in vas, din cand in cand, cate putina apa.

Separat, intr-un castron bateti ouale, adaugati smantana, sare, piper, dupa gust, marar tocat fin.

Omogenizati amestecul, puneti ciupercile si amestecati totul foarte bine.

Ungeti o cratita de teflon cu unt, turnati aici compozitia si dati-o la cuptor pana cand preparatul se rumeneste frumos.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...