Supa-crema de ciuperci

Supa-crema de ciuperci este o reteta de post delicioasa. Pentru aceasta reteta de supa crema aveti nevoie de ciuperci champignon, hribi, ardei,morcovi, ceapa si crutoane.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 500 g ciuperci champignon si hribi
  • * 1 ceapa
  • * 1 morcov mic
  • * 1 ardei mic
  • * 1 lingura faina
  • * sare
  • piper
  • * otet
  • * crutoane

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala si se toaca.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga ciupercile si se calesc si ele.
Se adauga ardeiul tocat si morcovul. Se acopera cu cateva cani de apa calda si se lasa sa fiarba.Daca mai este nevoie se adauga apa. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu ajutorul unui mixer verical se transforma ingredientele in crema.
Faina se amesteca cu apa si se toarna in fir subtire peste supa. Se fierbe pana se ingroasa.


Se serveste cu verdeata, crutoane si otet dupa gust!
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile cand posteşti!” si pe Facebook am nickname-ul dianu andreea
Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...