Tocanita de ciuperci

Se caleste ceapa in ulei circa 5 minute, dupa care adaugam ciuperci, marar, sare si piper dupa gust.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe mari
  • 800 gr ciperci (la conserva)
  • 1/3 ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei circa 5 minute, dupa care adaugam ciuperci, marar, sare si piper dupa gust.
Se poate servi si cu mamaliguta.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

Andra Mihail ne invită la Ostropel de pui, acest fel de mâncare tradițional românesc cu pui suculent, sos de...

Ostropel de pui - Rețeta delicioasă și ușor de preparat
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise