Tocanita de ciuperci

Se caleste ceapa in ulei circa 5 minute, dupa care adaugam ciuperci, marar, sare si piper dupa gust.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe mari
  • 800 gr ciperci (la conserva)
  • 1/3 ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei circa 5 minute, dupa care adaugam ciuperci, marar, sare si piper dupa gust.
Se poate servi si cu mamaliguta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...