Tocanita de ciuperci cu inimi si pipote

Se pun la fiert pipotele si inimile, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si ciupercile. Intrucat ciupercile lasa multa apa se asteapta pana scade un

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g ciuperci
  • 500 g pipote si inimi pui
  • 2 ardei
  • 2 ceape
  • o conserva rosii

Mod de preparare

Se pun la fiert pipotele si inimile, se caleste ceapa impreuna cu ardeiul si ciupercile. Intrucat ciupercile lasa multa apa se asteapta pana scade un pic mancarea. Dupa ce a scazut se adauga pipotele si inimile de pui fierte, se adauga si conserva de rosii. Se adauga sare, piper, cimbru dupa gust. Se da la cuptor circa 20 minute


Ae poate servi simpla sau cu mamaliguta.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lasagna cu ton si sardine

Pentru prima data am incercat acest tip de lasagna si va spun ca a iesit fenomenal. Ramane in lista favoritelor.

Lasagna cu ton si sardine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii