Tocanita de ciuperci cu usturoi

Se curata ciupercile, se spala si se taie de dimensiuni potrivite. Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile, impreuna cu sare s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr ciuperci champignon
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 linguri de ulei

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se taie de dimensiuni potrivite. Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, se adauga ciupercile, impreuna cu sare si piper, si se lasa la calit, pana cand scad si se inmoaie. Se adauga usturoiul pisat, spalat si curatat in prealabil. La nevoie se mai completeaza cu sare si piper.


Se serveste calda cu mamaliguta

Alte retete cu ciuperci pe care vi le recomandam

Ciuperci umplute

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...