Cu o seara inainte am curatat pestele l-am frecat cu sare, piper, menta si salvie l-am invelit in folie si l-am lasat peste noapte la frigider. Ceapa
Cu o seara inainte am curatat pestele l-am frecat cu sare, piper, menta si salvie l-am invelit in folie si l-am lasat peste noapte la frigider.
Ceapa se toaca marunt si se caleste in 2-3 linguri de ulei, apoi, cand e sticloasa, se adauga nucile zdrobite, stafidele, 1 lingurita piper, 2 lingurite sare si se amesteca bine.
Se caleste totul inca 4-5 minute, apoi se ia de pe foc si se adauga ouale, amestecand bine pana se obtine o pasta omogena.
Cu acesta pasta se umple crapul, iar apoi se coase.
L-am asezat pe un pat de varza si rosii, in capat i-am infipt un sfert de mar si l-am dat la cuptorul incins la 180 grade timp de 30 minute.
Se serveste cald, cu o garnitura de legume sau cartofi.
Pofta buna!
Reteta Crap umplut cu nuci (la cuptor) a fost propusa de KikenHana pe forum culinar.ro
Alta reteta cu crap gasiti aici: Crap la cuptor in sos de vin si usturoi
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti