Pe foc iute se calesc crevetii, se adauga usturoiul, vinul si kechup-ul, se pune capacul, se face focul putin mai mic si se lasa sa fiarba cam 2 min.
Pe foc iute se calesc crevetii, se adauga usturoiul, vinul si kechup-ul, se pune capacul, se face focul putin mai mic si se lasa sa fiarba cam 2 min.
Se scot crevetii (fara sos), iar sosul se toarna peste lapte.
In aceeasi tigaie se topeste untul, se calesc ciupercile, se adauga praful de curry si cel pentru supa si laptele amestecat cu sosul ramas de la creveti si se da in cateva clocote.
Se dizolva amidonul in apa. Se readuc crevetii in cratita, se dau intr-un clocot, se da cratita deoparte si se toarna amidonul dizolvat, se pune din nou pe foc si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote, amestecand, ca sa se lege putin sosul.
Se adauga sare si piper dupa gust. Se inchide focul si se presara putin praf de garam masala pentru aroma.
Pofta buna!
Se pot servi cu putin spanac fiert si rosioara.
Reteta Curry cu creveti a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa