Pe foc iute se calesc crevetii, se adauga usturoiul, vinul si kechup-ul, se pune capacul, se face focul putin mai mic si se lasa sa fiarba cam 2 min.
Pe foc iute se calesc crevetii, se adauga usturoiul, vinul si kechup-ul, se pune capacul, se face focul putin mai mic si se lasa sa fiarba cam 2 min.
Se scot crevetii (fara sos), iar sosul se toarna peste lapte.
In aceeasi tigaie se topeste untul, se calesc ciupercile, se adauga praful de curry si cel pentru supa si laptele amestecat cu sosul ramas de la creveti si se da in cateva clocote.
Se dizolva amidonul in apa. Se readuc crevetii in cratita, se dau intr-un clocot, se da cratita deoparte si se toarna amidonul dizolvat, se pune din nou pe foc si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote, amestecand, ca sa se lege putin sosul.
Se adauga sare si piper dupa gust. Se inchide focul si se presara putin praf de garam masala pentru aroma.
Pofta buna!
Se pot servi cu putin spanac fiert si rosioara.
Reteta Curry cu creveti a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.
Desert prajitura cu ricotta si smochineDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect