Fileul de peste in crusta de cocos este o reteta deosebita de peste, ce poate fi pregatita pentru o masa delicioasa sau o masa festiva. Se curata pestele (eu am cumparat file gata curatat) si se usuca bine cu un servetel. Se stopeste cu zama de lamaie si se presara cu sare si piper dup
Se curata pestele (eu am cumparat file gata curatat) si se usuca bine cu un servetel. Se stopeste cu zama de lamaie si se presara cu sare si piper dupa gust. Amestecam pesmetul cu nuca de cocos. Se trece fiecare bucata prin faina, apoi prin ou batut si la final prin amestecul de cocos si pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti,pina cind se formeaza o crusta aramie. Se scurg de ulei pe un servet absorbant. Cele mai potrivite pentru aceasta combinatie de gusturi sunt: salmon, cod biban, crap, salau sau merluciu.
Pofta buna! Se serveste cu orez cu legume. Reteta File de peste in crusta de cocos a fost propusa de PARADIS pe forum culinar.ro
Un pranz delicios si satios!
Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.