Fructe de mare cu orez si dovlecei

Se spala orezul, dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare , ceapa se taie marunt, ardeiul gras se taie fasii, rosiile se taie felii. Orezul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 300 g fructe de mare asortate
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • curry
  • 50 g margarina

Mod de preparare

Se spala orezul, dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare , ceapa se taie marunt, ardeiul gras se taie fasii, rosiile se taie felii.

Orezul se va amesteca cu dovleceii, fructele de mare, ceapa, ardeiul, patrunjelul .

Se adauga margarina, condimentele si rosiile. Se adauga 600 ml apa si se da la cutor.

In reteta zice de 25 minute la foc potrivit si cand ma uit dupa ce trecuse vreo 20 am dat la 200`C timp cam de-o ora, pana mi-a placut mie cum arata si bineinteles orezul sa fie facut.
Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

Reteta Fructe de mare cu orez si dovlecei a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro

Alte retete cu fructe de mare gasiti aici:

Creveti cu paste,

Curry cu creveti,

LINGUINI CU MIDII

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca