Fructe de mare cu orez si dovlecei

Se spala orezul, dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare , ceapa se taie marunt, ardeiul gras se taie fasii, rosiile se taie felii. Orezul

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 2 dovlecei
  • 4 rosii
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • 300 g fructe de mare asortate
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • curry
  • 50 g margarina

Mod de preparare

Se spala orezul, dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare , ceapa se taie marunt, ardeiul gras se taie fasii, rosiile se taie felii.

Orezul se va amesteca cu dovleceii, fructele de mare, ceapa, ardeiul, patrunjelul .

Se adauga margarina, condimentele si rosiile. Se adauga 600 ml apa si se da la cutor.

In reteta zice de 25 minute la foc potrivit si cand ma uit dupa ce trecuse vreo 20 am dat la 200`C timp cam de-o ora, pana mi-a placut mie cum arata si bineinteles orezul sa fie facut.
Se serveste fierbinte.

Pofta buna!

Reteta Fructe de mare cu orez si dovlecei a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro

Alte retete cu fructe de mare gasiti aici:

Creveti cu paste,

Curry cu creveti,

LINGUINI CU MIDII

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide