Ineluse de calamari

Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr ineluse de calamari congelate
  • 1 cup faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar. Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece.  Se amesteca faina cu sare si piper.
Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.
Se bat ouale. Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
Se prajesc in uleiul incalzit.


Inelusele de calamari se pot servi cu lamaie, sos sau cu un risotto cu lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca