Midii prajite cu vin si usturoi

Pentru midiile prajite cu vin si usturoi se fierb midiile si se scot din scoica. Din ou, lapte, faina, sare si piper se face un aluat gros ca o smantana.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg midii
  • 1 pahar de vin
  • 1 ceapa
  • 1 frunza de patrunjel
  • cimbru
  • dafin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • 100 g untura sau ulei.

Mod de preparare

Pentru midiile prajite cu vin si usturoi se fierb midiile si se scot din scoica. Din ou, lapte, faina, sare si piper se face un aluat gros ca o smantana. Se iau midiile cu o furculita, se moaie in aluat si se pun la prajit in untura sau in unt fierbinte.


Midiile prajite cu vin si usturoi se servesc cu zeama de lamaie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide