Paella cu fructe de mare

Paella cu fructe de mare este o mancare spaniola cu orez, legume si fructe de mare, o mancare deloc greu de preparat dar foarte satioasa si aromata. Paella se potriveste perfect cu un pahar de vin :).

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr fructe de mare
  • 200 gr orez
  • 2 cani supa de legume
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei gras
  • 3 linguri ulei masline
  • 50 gr mazare
  • cateva fire patrunjel
  • sofran
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare


Sotam ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt in ulei de masline.
Adaugam orezul.
Turnam supa de legume, adaugam sofranul, sarea si piperul
Punem capacul si lasam la foc mic pana se face orezul.
Cand orezul este gata adaugam fructele de mare si mazarea si mai lasam 1-2 minute pe foc ca sa se intrepatrunda aromele.


Paella cu fructe de mare se serveste calda, cu patrunjel verde tocat marunt si optional cu zeama de lamaie.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide