Pentru pilaful de midii se fierb midiile cu putina apa si se scoate carnea dinauntru. Se prajesc usor in unt sau in ulei o ceapa mica, taiata marunt, si o ceasca de orez.
Pentru pilaful de midii se fierb midiile cu putina apa si se scoate carnea dinauntru. Se prajesc usor in unt sau in ulei o ceapa mica, taiata marunt, si o ceasca de orez ales, spalat si apoi bine uscat. Se sting cu doua cesti din zeama in care au fiert midiile, la care se adauga, daca este necesar, zeama de carne sau apa. Se pune bulionul de rosii, sarea si piperul. Se da la cuptor. Cand orezul este aproape gata, se pun midiile. Se rastoarna si se serveste fierbinte.
Pilaful de miidii se serveste fierbinte.
Dragii mei, va prezint o reteta mai mult decat simpla pe care mai mult ca sigur o faceti si voi acasa. Ea nu necesita...
Crema de zahar ars by Alex Teacher (nimic mai simplu)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj