Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma

Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma este o mancare rafinata, o farfurie in care aromele se imbina in ceva delicios.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 scoici
  • 10g felii de trufe
  • 50g Parmigiano Reggiano
  • Ulei de masline extra virgin
  • 1 ardei iute
  • 8 felii de sunca de Parma
  • 1 ceapa medie
  • 50 g pastai de fasole fierta
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • sucul de la o lamaie

Mod de preparare

Sotati in uleiul de masline ceapa fin feliata si ardeiul iute.

Adaugati scoicile si lasati-le pana devin aurii.

Rumeniti feliile de sunca de Parma pana cand devin crocante.

Pe un platou, aranjati un rand de scoici, peste care adaugati Parmigiano Reggiano ras. Apoi adaugati un rand de felii de trufe si stropiti cu ulei de masline.

Serviti alaturi feliile de sunca de Parma crocante si fasolea verde fiarta peste care ati adaugat patrungel tacat fin si o vinegrata obtinuta din ulei de masline, sucul de lamaie, sare si piper.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...