Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma

Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma este o mancare rafinata, o farfurie in care aromele se imbina in ceva delicios.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 scoici
  • 10g felii de trufe
  • 50g Parmigiano Reggiano
  • Ulei de masline extra virgin
  • 1 ardei iute
  • 8 felii de sunca de Parma
  • 1 ceapa medie
  • 50 g pastai de fasole fierta
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • sucul de la o lamaie

Mod de preparare

Sotati in uleiul de masline ceapa fin feliata si ardeiul iute.

Adaugati scoicile si lasati-le pana devin aurii.

Rumeniti feliile de sunca de Parma pana cand devin crocante.

Pe un platou, aranjati un rand de scoici, peste care adaugati Parmigiano Reggiano ras. Apoi adaugati un rand de felii de trufe si stropiti cu ulei de masline.

Serviti alaturi feliile de sunca de Parma crocante si fasolea verde fiarta peste care ati adaugat patrungel tacat fin si o vinegrata obtinuta din ulei de masline, sucul de lamaie, sare si piper.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Varza cu carne de porc la tuci

A sosit sezonul vezei  .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...

Varza cu carne de porc la tuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca