Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma

Scoici cu Parmigiano Reggiano si sunca de Parma este o mancare rafinata, o farfurie in care aromele se imbina in ceva delicios.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 scoici
  • 10g felii de trufe
  • 50g Parmigiano Reggiano
  • Ulei de masline extra virgin
  • 1 ardei iute
  • 8 felii de sunca de Parma
  • 1 ceapa medie
  • 50 g pastai de fasole fierta
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • sucul de la o lamaie

Mod de preparare

Sotati in uleiul de masline ceapa fin feliata si ardeiul iute.

Adaugati scoicile si lasati-le pana devin aurii.

Rumeniti feliile de sunca de Parma pana cand devin crocante.

Pe un platou, aranjati un rand de scoici, peste care adaugati Parmigiano Reggiano ras. Apoi adaugati un rand de felii de trufe si stropiti cu ulei de masline.

Serviti alaturi feliile de sunca de Parma crocante si fasolea verde fiarta peste care ati adaugat patrungel tacat fin si o vinegrata obtinuta din ulei de masline, sucul de lamaie, sare si piper.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa