Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar. Sosul:
Se spala ardeii, se curata de cotor si se umple cu urmatoarea compozitie: carnea tocata se amesteca cu oul, orezul, sare, piper, boia si marar.
Sosul: Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei, se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii, sare piper,f oi de dafin, zaharul. Se adauga in sos ardeii umpluti si se adauga apa pana se acopera ardeii, se lasa la fiert. Cand e fiarta carnea,se scot ardeii pe o farfurie si se pregateste ingrosala din cele 3 linguri de faina si apa, se adauga la fiert in sosul de rosii aproximativ 5-10 minute cu frunze de patrunejel taiate marunt.
Se pun ardeii in sos si se servesc calzi.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.