Mancaruri cu legume

Reteta Sufleu de dovlecel cu legume

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 
Trifa Daliana postat de
Postat pe: 08-04-2019
Adaugă în cartea de bucate
Ideal de facut si o mancare delicioasa.

ingrediente

8 portii

   1 buc dovlecel (600 grame)
   300 gr branza telemea
   150 grame faina
   60 ml ulei
   5 oua
   1 buc morcov
   1 buc ceapa1/2 buc ardei rosu
   1 legatura marar verde
   1 lingurita praf de copt
   1 leg ceapa verde ( frunzele)

mod de preparare

Dovlecelul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.

In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.

In alt bol se ssarg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovlecelul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze. Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.

Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute, in cuptorul preincalzit, la 150 grade Celsius.
Incearca si Piperchi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecel cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.