O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure. Pofta buna!
Galbiorii se spala si se curata bine, apoi se toaca marunt, dupa gust.
Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
Intr-o cratita, se toarna putin ulei, apoi se adauga ceapa si usturoiul, un praf de sare. Cand devin translucide, se adauga galbiorii taiati. Se lasa sa se gateasca 5 minute, apoi se adauga smantana diluata cu putina apa. Se amesteca usor si se lasa la fiert pana scade putin sosul de smantana si mancarica este gata. Se presara marar verde sau patrunjel, dupa gust.
Sa va fie de folos!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii
Pan Lolen • 25 Octombrie 2022, 12:03 Iubesc ciupercile, sunt de sezon. Se înveselesc imediat orice ar fi, deși piața creditului are probleme [url=https://timpul.md/articol/piata-finlandeza-a-imprumuturilor-la-ce-sa-ne-asteptam-dupa-anul-nou-161447.html]creditului are probleme[/url] .
Pan Lolen • 25 Octombrie 2022, 12:04 <a href="https://timpul.md/articol/piata-finlandeza-a-imprumuturilor-la-ce-sa-ne-asteptam-dupa-anul-nou-161447.html">https://timpul.md/articol/piata-finlandeza-a-imprumuturilor-la-ce-sa-ne-asteptam-dupa-anul-nou-161447.html</a>