Mancaruri cu legume

Reteta Spanac cu oua ochiuri

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 20m 
Trifa Daliana postat de
Postat pe: 08-04-2019
Adaugă în cartea de bucate
Este o reteta nu doar de primavara, dar noua ne place foarte mult mai ales acum cand apare aceasta minunata verdeata.

ingrediente

4 portii

   500 gr spanac
   400 ml lapte
   5 catei de usturoi
   200 ml ulei
   sare
   4 buc oua
   piper

mod de preparare

Frunzele de spanac se aleg de codite si se spala, apoi se pun la fiert in 2 litri de apa pentru 10-15 minute. Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Se pun pe un tocator de lemn si se toaca marunt.

Intr-o oala se adauga usturoiul razuit impreuna cu 100 ml de ulei, se pune si faina, apoi se adauga spanacul si sarea impreuna cu piperul care se calesc pentru 5 minute. Treptat peste spanacul calit se adauga laptele.

In tigaia se pune uleiul ramas, se sparg ouale si se stropesc cu ulei incins. Se adauga peste spanac si se pot servi.
Incearca si Piureu de urzici cu slanina afumata si smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu oua ochiuri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.