Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei. Ardeii se spala
Carnea si ceapa se trec de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu oul, orezul, patrunjelul tocat, cimbrul, sare si ulei.
Ardeii se spala sub jet de apa rece, se curata de
cotor, se oparesc in apa clocotita si se umplu cu compozitia pregatita.
Se prepara un sos (fiert pe foc iute cam 10 minute) din rosii fierte, pasirate, si patrunjel verde, tocat marunt.
Apoi se adauga zaharul si putin ulei, dupa care se toarna
intr-o tava.
In acest sos se asaza ardeii umpluti si se lasa la cuptor circa 45 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
retete dietetice,
retete salate,
Retete vegetariene
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa