Pentru ardei umpluti cu orez si marar ardeii de marime potrivita, se spala, se curata de cotor si seminte. Orezul se alege de impuritati si se spala.
Pentru ardei umpluti cu orez si marar ardeii de marime potrivita, se spala, se curata de cotor si seminte. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si mararul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa. Se adauga orez, 250 ml apa, jumatatea de cub MAGGI, sare, piper si se amesteca continuu pentru a nu se lipi. La racire se adauga 1 din cantitatea de marar si 1 din patrunjelul verde. Cu aceasta compozitie se umplu ardeii grasi si se aseaza in cratita cu gura in sus. Se prepara sosul din ulei, pasta de tomate, apa, sare, piper si se fierb la foc mic. Dupa fierbere, se introduc la cuptor 10 minute. Deasupra se presara marar verde si patrunjel.
Ardeii umpluti cu orez si marar se servesc cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii