Se spala bamele si li se indeparteaza coditele. Se lasa intr-un vas cu apa, sare si otet pana in momentul in care se prepara. Intre timp, se curata ce
Se spala bamele si li se indeparteaza coditele. Se lasa intr-un vas cu apa, sare si otet pana in momentul in care se prepara.
Intre timp, se curata ceapa si se taie solzisori. Ardeiul se spala, se curata de seminte si se taie in cubulete. Se pune ceapa la calit in patru linguri de ulei impreuna cu usturoiul taiat in jumatati si se adauga ardeiul. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se toarna bulionul, desfacut intr-o cana cu supa de oase. Se potriveste de sare si piper si se acopera, lasand sa fiarba inabusit.
Alte preparate culinare recomandate
Musaca de vinete
Iahnie de fasole
Legume la cuptor
O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.
Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj