Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara i
Cartofii se fierb in coaja, se curata si se feliaza. Varza create se desface in frunze si se fierbe pe jumatate cu morcovii feliati. (Sau se prepara in abur pana este facuta pe jumatate). Prazul si rosiile se taie felii. Se captuseste cu varza un castron sau o tava termo-rezistenta unsa cu ulei apoi se pune un strat de praz, cartofi si morcovi. Se sareaza si se acopera deasupra cu rosii. Se stropeste cu sosul béchamel si se presara cu cascavalul ras.
Se coace in cuptor preincalzit, la foc mediu, pana sosul de deasupra devine rosiatic.
Alte retete culinare recomandate
Ciuperci umplute
Tocanita de carne
Tocanita de cartofi cu carne
Tocanita de cartofi cu pui
Un chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a...
Chec din carne tocata cu morcovPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura